MR-leden stellen zich voor.

V.l.n.r.

Oudergeleding

Ik ben Dennis Hekker, vader van Gabriela. Als ouder wil je het best mogelijke onderwijs voor jouw kind. Hiervoor zijn een goede sfeer op school, een gemotiveerd team en betrokken ouders onontbeerlijk. Door deelname aan de oudergeleding van de MR hoop ik hier een steentje aan bij te dragen.
Ik ben werkzaam bij Beeld en Geluid in Hilversum en mijn vrije tijd besteed ik graag aan het restaureren van klassieke auto’s en reizen.

Ik ben Douwe van der Molen, vader van Jasmine en Elise. Goed onderwijs begint volgens mij bij een prettig klimaat op school en een gezamenlijk doel. Ik ben van mening dat in de driehoek van kinderen, ouders en de school ieder een actieve bijdrage moet leveren om op een succesvolle en plezierige manier te ontwikkelen. Daarom ben ik blij een bijdrage te kunnen doen in de MR.
In het dagelijks leven ben ik Teamleider IT en ben ik graag bezig met organisatievraagstukken rondom Agile werken. Daarnaast sport ik graag, zo doe ik veel aan hardlopen en mountainbiken.

Hallo, mijn naam is Vincent Didden en Jasmijn is mijn dochter. Voor ouders is er genoeg te doen binnen deze school. Je helpt daarmee de school, het team én de leerlingen, van de ingeslagen weg een succes te maken. Dat is de reden geweest mijzelf aan te melden bij de MR om vervolgens een bijdrage te kunnen leveren waar dat mogelijk is. Veiligheid, plezier gecombineerd met goed onderwijs behaal je grotendeels door je betrokkenheid te tonen. In mijn werkbare leven houd ik mijzelf bezig met proces management bij een klein IT bedrijf in Almere, vooral gericht op software oplossingen voor pensioenuitvoerders. Daarnaast ben ik geregeld te vinden in de sportzaal om met het bedrijf en vriendengroep te zaalvoetballen. Sporten is voor mij een noodzakelijke uitlaatklep.

 

Personeelsgeleding

Mijn naam is Corina Esenkbrink en ik werk sinds 2008 op de Regenboog. Ik ben altijd actief geweest bij de kleuters en heb de laatste twee jaar groep 3 mogen doen. Ik ben nu 11 jaar werkzaam op de Regenboog en heb daardoor alle belangrijke en recente veranderingen mee mogen maken. De Regenboog heeft meerdere ups en downs gehad en met de laatste veranderingen (IPC, De vreedzame school, homogene groepen) gaan wij een onwijs positieve kant op met de school.
Ik zit in de personeelsgeleding van de MR omdat ik graag de ontwikkeling van de school volg. Door lid te zijn van de MR wil ik mijn collega’s vertegenwoordigen en mij meer inzetten voor de verdere vernieuwingen binnen de school.

Ik ben Marleen ten Hove en ik werk al vier jaar op de Regenboog. Vanaf dit jaar werk ik fulltime in de kleuterbouw. Sinds dit schooljaar ben ik ook lid van de MR. Ik vind het namelijk heel belangrijk dat ik als team-lid mag en kan meedenken over de ontwikkelingen van de school. Ook vind ik het interessant om meer te leren over schoolse processen en om hier achter de schermen mee bezig te zijn. Ik zet mij het liefst in voor een school waarbij ouders, leerkrachten maar vooral ook kinderen zich veilig en prettig voelen.
Naast het werken met de leukste kleuters, ga ik in 2020 trouwen met mijn vriend en heb ik aardig wat huisdieren. Ik dans, knutsel en lees ook graag in mijn vrije tijd.

Op dit moment (4-11-2020) is Linda Michielsen met verlof, Corina vervangt haar.

Daarnaast is meester Martijn van Gemert gekozen tot nieuw lid van de personeelsgeleding van de MR.